Bahamas nästa!

Om ett par veckor sticka jag o Andy ner till Bahmas, men inte för att ha semester utan för att jobba... :)

Marsh Harbour ligger i norra Bahamas, i närheten där det står Abaco

 Jodie & Chad som vi ska segla ner till Bahamas med.
Andy har fått ett jobberbjudande att starta ett nytt Cruising Rally (event då många båtar seglar tillsammans) nästa år till Bahamas. Vi ska segla ner till Marsh Harbour nu i höst och fixa iordning allt inför nästa år, kolla in vilken marina som vill ha hand om detta, träffa landets turistråd och kolla in aktiviter som kan hållas då båtarna kommer ner.

Andy har under hösten haft seglingslektioner för ett gäng, en pappa (Clay) och son (Chad) med flickvän (Jodie). De har haft sin båt  ett par år och har nu sagt upp sig från sina jobb för att segla söderut. De kände sig inte helt säkra på sina seglingskunskaper och tog hjälp av Andy, och vi ska nu hjälpa dem att segla sin båt till Bahamas.

Den 26:e Oktober seglar vi ner till Norfolk här i USA tillsammans med båtarna som ska ner till Tortola. Det kommer hållas olika seminarium, middagar och liknande, och beräknat daum för avfärd är den 2:a November men det kan skjutas på om vädret bestämmer sig för att inte samarbeta. Inte helt fel att segla ner till varmare väder, nu har Annapolis bestämt sig för att bli höst, en gång för alla! Det är ca 10 grader och regn.. Brrrr!!!

Ha det bra allesammans! :)