Krabbkalas!

Deb, Phil o Andy på uteplastsen i Marinan..

Andy mumsar på en majskolv... :)
Igår hade jag och Andy middag med Deb som äger marinan och hennes nya karl!! Krabba stod på menyn och jag insåg att jag inte ätit det sen jag var liten och var på semester på västkusten tillsammans med familjen.. Deb beställde krabba från ett ställe i stan, en liten butik bestående av far och son som tar en tur ut med båten på morgonen och säljer vad de fångat senare på kvällen, kan inte bli mycket färskare.

Vi fick dock lite mer än vad vi kunde äta upp. Deb beställde 1½ dussin (18 st) av de vanliga och 2 st med krydda, de missuppfattade henne och trodde hon beställde 2 dussin istället för 2 st, men de var ganska så små så de la till några extra, så totalt fick vi 40 st med krydda istället för två... Antar att vi kommer äta krabba nu de närmaste dagarna! :) Till råga på detta hade vi även ett dussin soft shell crabs, jag och Andy hade lagat en stor sallad och Deb hade fixat grillspett med kyckling och grönsaker samt majskolvar.... :)

När mamma o pappa kommer ska vi ha krabbskiva, jag berättade för dem om våra kräftskiva-traditioner hemma i Sverige så varför inte kombinera de två. Ska be mamma o pappa att köpa med dekorationer och hattar och kanske en snaps! :)

Idag ska jag o Andy fixa vårat vattensystem på båten, installera en handpump på toaletten och en fotpump i köket. Våran elektriska pump gav upp för ett par dagar sen och vi diskar med flaskor påfyllda med vatten, lite osmidigt!

Kram på er alla!