Om en vecka...

.... kommer jag hunnit med att springa ett Maraton, haft presentation av vårt arbete, lämnat in mitt 15 sidor långa arbete till Geografi A, skrivit en tenta, flyttat ut min lägenhet, röstat i EU-valet, fixat iordning min dator, flyttstädat, gratulerat min kusin till studenten och flygit till USA och träffat Andy's familj.

Nästa lördag kommer jag och Andy befinna oss i St. Martin. Andy har frågat ett flertal gånger om jag är excited men det är svårt att tänka på när det är så mycket annat som ska hinnas med innan... Men när jag sitter på planet till USA kommer jag kunna pusta ut och tänka tillbaka på denna hektiska vår... och sakna alla här hemma förstås.. Men innan jag anar kommer jag vara tillbaka i Sverige igen.

Denna Blog är skapad för att alla hemma i Sverige (och andra som förstår Svenska) ska kunna följa mig runt jorden.... Förhoppningsvis kommer jag hinna med att uppdatera den under sommaren och kanske till och med lägga upp ett par bilder från tripen. Lägg gärna till er emailadress så får ni uppdatering så fort jag skrivit något nytt!

Njut av den svenska sommaren och de ljusa kvällarna! :)
-Mia