C1500 Hampton, VA

Jag och Andy har nu intagit Hampton, VA och checkat in på vårt hotellrum där vi kommer spendera de två kommande veckorna. Vi är här för att jobba för C1500, ett cruising rally med ca 45 båtar som startar här i Hampton och seglar ner till Tortola, BVI eller Green Turtle Cay i Bahamas. Jag och Andy kan tyvärr inte hoppa på en båt och segla med utan flyger ner och är på plats i Nanny Cay, Tortola när båtarna anländer.

På vägen ner till Hampton passade vi på att stanna till hos Ben och Frances. Ben sålde Arcturus (då Cybele) till oss och vi försöker hälsa på lite nu och då. De bor i ett fantastiskt hus på en udde utanför Oxford, jag och Andy sov i deras gäststuga ovanpå biblioteket (ett riktigt bibliotek!). Även Margaret Roth var bjuden på middag hemma hos dem och vi hade många intressanta samtal. Margaret och hennes man Hal seglade jorden runt många gånger om och besökte platser som många av oss bara kan drömma om. Margaret har nu fyllt 90 år och är sedan lång tid tillbaka god vän med Ben och Frances. Ben bjöd sedan på en utsökt frukost med hembakat rågbröd innan vi lämnade Oxford och åkte söderut. Mumma!!

Jag och Andy hade båda mycket intressanta drömmar i natt. Jag drömde att jag jobbade som en sjuksköterska och skulle vaccinera ett litet barn, hade ingen aning om hur jag skulle göra och kände mig mycket förvirrad. Andy sprang tre marathon under fyra dagar. För två nätter sedan fick jag för mig att klockan var sju, jag tände lampan, väckte Andy och han blev mycket irriterad när han frågade vad klockan var och den i själva verket bara var 04.30. Vad skulle drömmtydaren säga om våra drömmar måntro?

Ha det så gott allemsammans, jag plockar fram kameran idag eller imorn och knäpper ett par bilder som kommer upp så småningom.